Produkter for ferske svamp (27)

Ravioli Cuori med Funghi Porcini

Ravioli Cuori med Funghi Porcini

De ferske hjerteformede ravioli, fylt med porcini-sopp og ricotta, er et sublimt eksempel på italiensk håndverk, designet for å tilfredsstille de mest krevende og sofistikerte smakene. Deigen til den ferske pastaen er formet til små hjerter, et symbol på kulinarisk lidenskap og dedikasjon. Fyllet rommer skatten av smaker fra soppen og den delikate friskheten av ricotta.
Kalkunhale

Kalkunhale

Turkey Tail, vitenskapelig kjent som Trametes versicolor, er en type sopp kjent for sitt unike utseende som ligner på halefjærene til en kalkun. Den har en rik historie innen tradisjonell medisin, spesielt i asiatiske kulturer, hvor den har blitt brukt i århundrer for sine potensielle helsefordeler. Den konsumeres vanligvis i form av te eller som et kosttilskudd for å utnytte sine medisinske egenskaper.
SOLBLUMEMEL

SOLBLUMEMEL

SOLSIKKE MÅLTID
Sorte oliven

Sorte oliven

Sorte oliven
Kokt muslingkjøtt

Kokt muslingkjøtt

Kokt muskelkjøtt
Urte sopp

Urte sopp

Pleurotus eryngii, Skiver, Urte-sopp tilgjengelig som skiver, granulat og pulver.
Grønnsaker - Hvite Sopp

Grønnsaker - Hvite Sopp

Disse soppene er blant de mest kjente, da de har vært dyrket intensivt i over et århundre. De kalles også "Paris-sopp" når de dyrkes i huler. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør soppene børstes før de tilberedes. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel. Skivede sopp Brett fra 150 gr. til 2 kg. eller etter kundens forespørsel.
Ferske pakket kultiverte sopp 350g - Kvalitet klasse A ferske pakket 350g kultiverte sopp

Ferske pakket kultiverte sopp 350g - Kvalitet klasse A ferske pakket 350g kultiverte sopp

1. klasse ferske kvalitetskulturer. Vennligst send en melding for forretningshenvendelser.
Shiitake-sopp - fersk sopp

Shiitake-sopp - fersk sopp

Ferske shiitake-sopp fra litauisk gård engros
Sopp

Sopp

ferske steinsopp, kantareller, sjampinjong, østerssopp, enoki-sopp, shiitake krem-sopp, kongeøsterssopp
Økologisk Tagliatelle med Steinbit & AOC Kastanje fra Ardèche - Våre Pastaer

Økologisk Tagliatelle med Steinbit & AOC Kastanje fra Ardèche - Våre Pastaer

Økologisk durumhvete semule, økologisk AOC kastanjemel fra Ardèche (10%), økologisk steinsopppulver (3%), økologisk muskatnøtt. Inneholder gluten, egg og spor av soya. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g: ENERGI - 1462kj / 345kcal PROTEIN - 10,8g KARBONHYDRATER - 71g hvorav sukker 2,1g FETT - 1,8g hvorav mettet fett 0,5g FIBER - 3g SALT - 0,02g Ean13:3701511705336 Referanse:TagliatelleBioCepeChataigneFr1
Bulgarske Kantareller

Bulgarske Kantareller

Bulgarsk Produkt. Kontakt oss!
Hvit musling

Hvit musling

Almeja blanca fra Vietnam. 2-kilos frysepose, pakket med maksimal omsorg for å ikke bryte kuldekjeden.
Gul løk

Gul løk

Gul løk, 2020-høstet pakket i 10, 15 kg.
Okse Omasum

Okse Omasum

Frosset storfekjøtt Omasum Opprinnelse EU, Sør-Amerika
Fersk Hvitløk

Fersk Hvitløk

Fersk Hvitløk
Kjeksbiter

Kjeksbiter

Bakverk og småkaker: - ulike størrelser: dråper, biter, granulat, utstikkere, sprø - ulike typer: lys, mørk eller bittersøt, amarettini, karamell eller spekulatius, belagt osv. - frukt, sjokolade, nøtteinfusert - sukkerfri / Halal / Kosher / allergenfri osv. - Kundefokuserte formuleringer - Salte: med pepper, løk, urter.
Friske Bianchetto-trøfler (Tuber Borchii Vitt) - Friske Bianchetto-trøfler

Friske Bianchetto-trøfler (Tuber Borchii Vitt) - Friske Bianchetto-trøfler

Art: Tuber Borchii Vittadini Allsidig tar Bianchetto samme rolle som den hvite trøffelen. Den sterke smaken og aromaen kan brukes til å følge nesten enhver rett med saus. Sesong: Midtvinters til vår, omtrent fra januar til april.
Skivet fersk kultivert sopp - Kvalitet klasse A fersk skivet kultivert sopp

Skivet fersk kultivert sopp - Kvalitet klasse A fersk skivet kultivert sopp

Vennligst send en melding angående jobbtilbudet.
Sopp - Moreller

Sopp - Moreller

Moreller er vårsopp med en lys brun, hulhette hatt, hvit stilk og hvitaktig kjøtt. Moreller er utmerkede spiselige sopp, forutsatt at de er tilstrekkelig kokt. Forberedelsestips Sopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. Oppbevaringstips Moreller kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller opprinnelsen. Det er derfor vi alltid streber etter...
Enoki-sopp

Enoki-sopp

Enoki er formet som en liten hvit eller beige hatt og har en lang stilk som kan måle opptil 10 centimeter lang. Enoki vokser i tuer og dyrkes på stubber eller i et medium basert på sagflis. Den dyrkes hovedsakelig i Japan. Enoki har en mild, fruktig smak og en lett sprø tekstur. Enoki-sopp er utmerket rå i salater eller raskt kokt. Klar til bruk. Forberedelsestips Asiatiske sopp krever bare lite rengjøring. Det er best å tørke dem med en fuktig klut (å vaske dem i mye vann vil fjerne noe av smaken). I Enoki er alt godt. Den er "klar til bruk". Vi anbefaler bare å kutte av enden dekket av substrat. Enoki er deilig rå. Den pynter og krydrer salater og smørbrød. Den kan brukes i supper (som vermicelli) og i orientalske retter, ved å tilsette den mot slutten av tilberedningen for å bevare den delikate smaken. Tips...
Ferske, Bulk Kultiverte Sopp 1 Kasse - Kvalitet 1. Klasse Ferske Bulk 1kg Kultiverte Sopp

Ferske, Bulk Kultiverte Sopp 1 Kasse - Kvalitet 1. Klasse Ferske Bulk 1kg Kultiverte Sopp

1. klasse, ferske, høykvalitets kultursopp. Vennligst send en melding for forretningshenvendelser.
Fersk, Pakket Østerssopp - Høy Kvalitet 1. Klasse Fersk, Pakket 350g Østerssopp

Fersk, Pakket Østerssopp - Høy Kvalitet 1. Klasse Fersk, Pakket 350g Østerssopp

1. klass kvalitets ferske, pakket østers helsemushroom. Vennligst send en melding for forretningshenvendelser.
Grønnsaker - Kantareller

Grønnsaker - Kantareller

De kjennes igjen på sin mørkegrå traktformede hatt eller nyanser av lys gul. Kjøttet er gulaktig og aromatisk. De brukes hovedsakelig i blandinger. Forberedelsestips Kantarellene fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips Kantarellene kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller deres...
Friske Vinter Svarte Trøfler (Tuber Melanosporum) - Friske Vinter Svarte Trøfler

Friske Vinter Svarte Trøfler (Tuber Melanosporum) - Friske Vinter Svarte Trøfler

Den svarte vintertrøffelen (Tuber Melanosporum) er kjent over hele verden som "Perigord"-trøfler, eller i Italia som "Nero Pregiato", og regnes som kongen av de svarte trøflene. Den har vanligvis en rund form, men kan også være uregelmessig eller lobulert, og når normalt en størrelse på opptil 10 cm (3,9 tommer). Den kjennetegnes av små pyramideformede topper og en svart-brun hud; kjøttet til den vinter svarte trøffelen er først hvitt, deretter mørkt. Den er gjennomtrengt av hvite årer som blir brune med alderen.
SVART TRØFFEL KOKKENS MIDDAGSKIT – Fersk Svart - SVART TRØFFEL

SVART TRØFFEL KOKKENS MIDDAGSKIT – Fersk Svart - SVART TRØFFEL

Trøfler dyrkes ofte på spesifikke steder for bedre å møte den høye etterspørselen. Imidlertid, med noen typer trøfler, er ikke dyrking og farming et alternativ, og leverandører må stole på ville kilder til trøfler.
Fersk Burgunder Svart Trøffel (Tuber Uncinatum) - Fersk Burgunder Svart Trøffel

Fersk Burgunder Svart Trøffel (Tuber Uncinatum) - Fersk Burgunder Svart Trøffel

Burgundertrøffelen, også kjent som høsttrøffelen, høstes i Frankrike, Spania, Italia og i noen østeuropeiske land, som Bulgaria. Den har en litt mer intens aroma og sterkere karakter enn sin fetter, sommertrøffelen. I begynnelsen har den en bitter smak, men dette gir vei til mer subtile smaker av hasselnøtt og sopp.